Post by thandrawestrara on Mar 13, 2022 12:21:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bloons TD Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bloons TD Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Bloons TD Battles 2022 version ▞▞▞
Ale nie działa multipleyer! Nie da się założyć konta.
daje 1 gwiazdke bo nie mam cotygodniowe zarządy za medaliki telefon huawei
Zgłaszam bo niechce mi się anulować
Dobra mechanika, zapłać, aby wygrać. Zabawa jak diabli i podoba mi się estetyka, ale niestety mieści się w kategorii pay to win. Podczas mojego drugiego meczu zostałem unicestwiony przez kogoś, kto zapłacił za odblokowanie wszystkich wież i poziomów, i zauważ, że ten gracz sam rozegrał tylko cztery rundy… Więc jeśli NAPRAWDĘ chcesz mieć szansę w tej grze, albo anuluj mecz, gdy zobaczysz, że twój przeciwnik umieszcza specjalną wieżę lub robi to, co robi, aby zapłacić, aby wygrać. Niestety sam odinstaluję grę.
są fajne ale po czasie sie znudzi
Bloons TD Battles Strategi mrvz
Bloons TD Battles Strategie ukuo
Łączność z Internetem jest bardzo zła. 5G, LTE, a nawet połączenie Wi-Fi Cię zrzuci.
Ta gra jest do bani, wieże nie są sprawiedliwe, a regeneracja tęczy jest do bani, a ty śpieszysz z kimś za wcześnie. Dałbym tej grze 0 na 5, gdybym mógł, mam na myśli, że ta gra jest śmieciem, nie ma żadnych umiejętności, jeśli mają kozia moc twój srcewed wysyłają tęcze regen i ogłuszenie wieży zespołu jest tak op, ale niesprawiedliwe mam 2 opcje nigdy nie graj w tę grę ponownie lub mam nadzieję, że naprawią moje problemy w btdb2 naprawdę nie zrobię opcji 2, ale będę musiał poczekać
Gra była by super Ale da się pograć tylko do 38 planszy, potem tak się tnie, że nie da się zrobić robi.
Ta gra jest fajna, dopóki wszystkie wieże nie zostaną w pełni zmodernizowane, a wtedy każda bitwa jest mniej więcej taka sama. Również ta gra nigdy nie jest aktualizowana i oferuje zakupy w aplikacji wraz z reklamą po każdym meczu. Grałbym więcej niż jeden mecz dziennie, ale nie mam ochoty grać meczu, a potem czekać minuty, czekając na załadowanie reklamy, aby obejrzeć go jeszcze przez 30 sekund. Również gra informuje, że na najłatwiejszej arenie gra około 2000 osób, ale i tak znalezienie meczu zajmuje mi całe minuty.
Gra jest super są systemy na wygraną pierwszy do regrowu Rainbow Rush na bardzo trudne do obronienia albo albo na pełno ZONG
Epicki
Naprawdę ciesz się tą grą. Ma jednak dla mnie poważną wadę. Chcesz wiedzieć, dlaczego gra losowo traci połączenie w środku gry, powodując porażkę. Połączenie ze wszystkim innym jest w porządku. Niezwykle irytujące, gdy grasz z kimś przez 15 minut i bum, tracisz połączenie.
Dałbym 5 gwiazdek gdyby nie to ze 2 razy daje 20000 tys monet i pisze ze nie mam zeta ale ja go mam. Chce wycena pieniadze
Jak kupuje sobie potrafię zresetować mecz i skończyć sobie kupywać sobie gram jest mi tak jak i jest to gre jak gramy kluby i mnie wkurzyć
Mam pełne połączenie 4G, a mimo to mówi, że tracę połączenie i karze mnie, zmuszając do utraty.
To świetna gra, ale ma problemy z łącznością, a fakt, że muszę zapłacić 7,99 USD, aby móc grać w więcej niż jedną grę dziennie z moim młodszym bratem, jest absurdalny. Rozumiem, że pieniądze są potrzebne/chcą, ale uważam, że jeśli zamierzasz stworzyć grę bitewną, to walka z rówieśnikami powinna być czymś darmowym lub zawartym w grze.
Bloons TD Battles ยุทธศาสตร์ juu
Z początku bo jak gramowana jest nowa wersja to, że mi się i jeszcze widać to samo na początku itd. Jeszcze raz zagram na baggach do wstawie jadną gwiazde 😢
Jeśli chodzi o gry typu bloons, ta jest okropna i stronnicza. Mapy, które dostałem podczas mojego krótkiego doświadczenia, które dopiero zaczynałem, były okropne, zostały dopasowane do graczy z wieżami i ulepszeniami, do których nie miałem dostępu, zmuszając mnie do przegranej, ponieważ nie mogłem skutecznie bronić się z TRZEMI wieżami, które mogłem mieć. Ta gra jest do bani, zamiast tego zagraj w bloons monkey city.
Gópia gra
Fajne ale cały czas to samo
Denerwujący! Nienawidzę grać w tę grę, ponieważ jest zbyt trudna, aw trybie obrony trudniej jest zarabiać, ponieważ potrzebujesz ogromnej ilości pieniędzy na kilka punktów procentowych. Jest to również bardzo niesprawiedliwe, gdy przeciwnik ma lepsze wieże. Nie chciałbym przestać grać, ale jednocześnie nie chcę grać z niesprawiedliwości. Proszę, zrób coś z tym...
Nie wiem, co się dzieje, ale gra ciągle mnie rozłącza, gdy mam bardzo mocne połączenie z Internetem. Grałem w około 300 gier przez ostatni miesiąc bez żadnego błędu rozłączenia, ale w ostatnich dniach ciągle tracę połączenie z Internetem w grze i przegrywam każdą grę, w którą gram.
Dlaczego tak wielu z was wysyła bloony do drugiego gracza, skoro oni oczywiście nie grają w ten sposób. To dlatego, że nie możesz znieść myśli o uczciwej przegranej? W każdym razie skończyłem z tą grą, nigdy więcej jej nie odrzucisz ani nic podobnego
Bloons TD Battles 전략 zcc
Blons Td grałem piątke super Polecam
na początku fajna ciągła się wygrywa a kiedy ma się parę tysięcy gierek do nic wygrasz bo grasz z mocnymi górami 😟😭
Gra super. Jak miałem 5 lat to byłem top 100 w Polsce lub na świecie i wszystko wymaksowane. Polecam😻
Wiesz, sama rozgrywka jest całkiem dobra, ale brakuje mi niektórych funkcji ze starego btd bc, teraz musisz zapłacić za piaskownicę? Tylko dlaczego gra sama w sobie jest niesamowita, ale musisz zapłacić za udział w turniejach, piaskownicy i kilku innych funkcjach. Jestem trochę smutny z powodu tej nadziei, że zrobicie piaskownicę za darmo. trochę rzeczy w piaskownicy, takich jak łatwe darmowe i rób turnieje z nagrodami do 200 medali gratis pls Chciałbym otrzymać odpowiedź na to
Jelita Ganza
Wow
Guwno
Learn Russian - 15,000 Words શિક્ષણ tcy
nie jest to najgorsza gra, w którą grałem (globalna mapa dominacji nad światem RYZYKO), ale mój komputer zawsze wyłącza się pod koniec gry... Dostałem też darmowy bilet na tęczowe wydmy z spinu, kiedy poszedłem z niego skorzystać. włóż medaliony do filiżanki i bum... Mój komputer się wyłącza. Kiedy odwracam to bez biletu. pls to naprawić!!!
Jeśli chcesz oglądać wymuszoną reklamę po każdej grze... To najbardziej denerwująca rzecz i po raz pierwszy doświadczasz tego w grze. Gry na najwyższym poziomie nigdy nie mają wymuszonych reklam.
żarcie ...
Super gram ponad miesiąc i naprawdę gra mega fajna tak zwany zabijacz czasu