Post by thandrawestrara on Mar 13, 2022 11:53:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hi! Kitties ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hi! Kitties IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Hi! Kitties 2022 version ▞▞▞
Не е готино
След като приключи изтеглянето, пише, че грешката е гадна
Хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха игра
Здравейте котенца
Котето е сладко, но няма много игра.
не ми позволява да изтегля
Можете ли да го актуализирате за зимно събитие
Тази игра е удивителна, тъй като тази игра е толкова населена, че някак си винаги има място, трябва да го вземете, моля, вземете го!!!!!😄😄😄😄😄
Готино е.
Добре, но това отнема много време за изтегляне в телефона ми, понякога не може да бъде изтеглено
Hi! Kitties Simulátory nrc
Дори не мога да вляза. Продължава да ме превключва в различни акаунти и дори не мога да изравня или да играя играта поради това.
Lär dig Japanska med Ling Utbildning cfa
Ако не ви харесва, докладвайте
Имам тази игра от 4 години вече същия акаунт и всичко! Обичах тази игра.. Нещо не е наред с магазина, толкова много неща няма да се появяват повече, моля, поправете тази грешка! моля, не рестартирайте играта за всеки от нас играчите, ние бихме загубили всичките си котки и напредъка, който сме имали през годините! Чух здравей кученца 1 и 2, че това се случи и всички загубиха акаунтите си, включително мен, така че моля, не рестартирайте това, всички, които играят, го харесват! ♡♡
НЕ СПАСИ
ТАЗИ ИГРА Е ПО-ЛОША ОТ ТОВА, КОЕТО ОЧАКВАХ, СЕ СРИВА НА MEH 24/7 И ИЗКЛЮЧВА ЦЕЛИЯ МИ ТЕЛЕФОН КАТО WTH Е ТОВА КАТО Лустурия каза, че ИМА СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ И ИЗПРАХ ДА ГИ ИЗКРИХ ДА ИМА ВСИЧКИ СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ И ДА ВИ НАМИНАХТЕ НЕПРАВИЛНИ ИМЕНА КАТО ДУМАТА B ИЛИ F, КАТО ВИ ХАРЕСВАТЕ ПО дяволите! ДОБАВЕТЕ ЗАБРАНА НА ЧАТ МОЛЯ!!! И ПОЛУЧИХ ВИП ЗА ТАКА ЧЕ ПО-ДОБРЕ СЕ ОПРАВЯТЕ СЕГА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ ГНЕВА СИ И ЩЕ ЩЕ ЩЕМ😠😠😠😠😠 (im Ladybug 1213500) И СЪМ БОЛНА И УМОРНА ОТ ТОВА😠
ТЕГЛЕТЕ ЯЯЯ ХОРА:-):-)
Изтеглих това приложение и когато го отворих, не можех да повярвам, че акаунтът на друг човек е отворен вече ниво 26 със снимка и всичко. Не може да бъде свързан към устройството, тъй като таблетът ми не е предварително притежаван и споделянето на акаунти е просто ужасно.
Заседнал съм в екрана за зареждане да. САМО СЕ ОПИТВАМ ДА ВЗЕМЕ ЧЕРНАТА КОТКА MANNNNNNN!!!! Луната да е мъртва °^°. Не мога да играя този welp, поне аз, Roblox °∆°. Просто уфххх! Мразя го! Никога няма да хареса тази игра!
Започва глупава игра за сметка на някой друг
Hi! Kitties உருவகப்படுத்துதல் khku
Страхотно, но направи писането много по-голямо не мога да го прочета !!!
Hi! Kitties Симулације sxsf
Моля, тази игра е СТРАНА ИСТИНСКО ЛУДА
Мисля, че учи на отговорност
Добър е, освен нещата за мъртвите котенца и голдънските кичури върху рибните кости. ако не бих го дал ☆☆☆☆☆
КАКВА КУТИЯ ЗА СЪКРОВИЩЕ КАКВО ИМАШ КАКВО СИ НЯМА КУТИЯ ЗА СЪКРОВИЩЕ НЯМА КЪДЕ
ХЕЙ, ОПИТВАХ СЕ ДА ВЛЕЗЯ, НО САМО СТАНА МАЛКО, МОЛЯ, ПОРЕРЕТЕ ТОВА СЕГА СЪМ МНОГО РАЗОЧАРОВАН
хората винаги стомани парите ми
Зарежда се само до 25% няма смисъл да го има
Кули
Това беше най-добрата игра някога
Мразя тази игра, защото всеки път, когато я включа, тя се срива, казваше нещо като код за грешка или нещо подобно и просто ме блокира НЕ ИЗТЕГЛЯЙ изтегляне Здравейте кученца вместо това е по-добре ^^
Перфектно е
Тази игра е като Hi Puppies, която е една от любимите ми игри, но когато я инсталирах, имам котка на някой играч. Бих преинсталирал тази игра, ако това беше поправено.
Толкова сладко! Можете да отглеждате, да играете, всякакви неща! Препоръчвам. Освен това котките са очарователни! Продължавай с добрата работа. 👍
:3
Hi! Kitties Simulare lxwh
Не е много добра игра, трябва да можете да имате толкова котки, колкото искате, и 500 кости 4 карта за осиновяване, която е просто измама
Толкова много ми хареса, че е толкова сладък и фактът, че добавихте развъждане OMG ДА. Тази игра е сладка във всяко отношение, така че не позволявайте на лошите отзиви да ви спрат.ОБИЧАМ как има смесени породи, но може ли някой да ми каже колко време отнема да имам коте?
Не можах да си върна акаунта, от което не съм много доволен, но освен това е прилична игра
Много е сладък 🐱🐱🐈🐈🐈😀😀
Всеки път, когато исках да го инсталирам, беше на 100, тогава бях като да и се върна на 67, моля, поправете това
Изобщо не ми харесва, че е скучно, всичко, което правиш е да се разхождаш, да играеш на топка и да го храниш с вода и котешка храна :/
Искам да имам повече котки и да нямам съвет