Post by thandrawestrara on Mar 13, 2022 11:50:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ No Limit Drag Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ No Limit Drag Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити гроші хак ▞▞▞
▞▞▞ No Limit Drag Racing 2 2022 version ▞▞▞
Усе, що я хотів у гоночній грі, просто хотів би більше вибору автомобілів та запчастин. Люблю цю гру. Зараз я припиняю грати в CSR racing.
Питання. Чому, коли я запускаю 6.645 на 6.64 d.i. а інший водій керує 6.75 на 6.74 d.i. вони отримують перемогу. Я запитав «чому», а відповідь була, що вони підбігли ближче до ДІ. Я дзвоню б.с. Виправте проблему. Це чудова гра, але я програв кілька таким чином. Крім того, коли з’являться драгстери та промооди? Більше турнірів. Режим кар'єри. Змагатися за чемпіонство.Повний сезон. Дякую.
Люблю гру, але вкраде у вас ваші гроші купив автомобіль 3.99, 5.99 і 9.99 забрав мої гроші з мого рахунку, але так і не отримав машину люди намагаються дати цим іграм хороші оцінки, але вони крадуть у вас гроші, і ви не можете зробити те, що ці люди не будуть робити за гроші, чувак, я віддав 20 доларів, я міг би використати це для бензину на роботу пригощаю мою доньку принаймні попаєм, я отримаю бензин або їжу за свої тяжко зароблені гроші
виправте гру для останньої версії Android. s21 з останнім оновленням і продовжує зависати під час запуску.
No Limit Drag Racing 2 Перегони jzq
Дивно в усіх відношеннях. Наприклад, графіка виглядає погано в порівнянні з CSR і CSR 2. Вибір автомобілів жахливий, я маю на увазі, так, чоловік, я розумію, що це американський стиль драг-рейсингу. Без виправдання imo. Наскільки я міг судити, усі американські автомобілі. Я думаю, єдина японська машина, яку я бачив, була 96 supra? Ти жартуєш? Немає італійських машин Німецьких машин немає? Gtfo тут. Не витрачайте свій час. Я роками грав у CSR і хотів побачити, чи є щось нове та краще, ніж CSR... Немає.
Кращі звукові ефекти та більше інтерактивних перегонів були б чудовими, наприклад, мати можливість перевернути власний хід, можливість вільно обертати двигун під час вигорання та 2jz для supra було б божевільним
Я був схвильований, що у них є моя улюблена машина, з якою можна грати... видалено, як тільки мені довелося примусово дивитися рекламу... сумно, що розробники все ще так роблять.
Ця гра є найкращою гоночною грою, я просто хотів би, щоб у них були вантажівки, які ви могли б побудувати, я хотів би побачити sonoma, chevy c1500 та інші вантажівки, але крім цього 10/10 рекомендують
Якийсь час був пристойним. Але останній тиждень я не міг увійти в гру. Немає поняття, чому все ще намагаються знайти виправлення.
Чудовий додаток. Не зрозумійте мене неправильно...АЛЕ той факт, що він постійно говорить, що файл OBB не знайдено і не пускає мене в гру, є повним BS
Ця річ надто бентежить вас. Педаль газу зникає і знову з’являється під моїм пальцем.
Чудова гра для тих, хто любить налаштовувати автомобілі та драг-рейсинги. Існує великий вибір автомобілів, старих автомобілів, новіших автомобілів, реальних автомобілів, а незабаром з’являться професійні модифікації та драгстери вищого рівня. У грі дуже реалістичні гонки, а налаштування неймовірні. Гра також включає в себе онлайн-гонки та багатокористувацькі лобі з людьми з усього світу. Загалом, гра 5/5, я рекомендую закінчити її всім. Редагувати: будь ласка, додайте клас Funny Car.
Топ ігра(__________"__________)
Ця гра була веселою протягом перших кількох тижнів. Тепер це просто дурість. Ніяк невеликий автомобіль з блоком не зможе виграти проти великого блоку етапу 4 із низьким рівнем 6. У мене є 10 автомобілів, усі налаштовані на максимум, і я постійно програю вуличним автомобілям. Повідомлення розробникам – зробіть це веселим і правдоподібно реалістичним, інакше я не буду сидіти, щоб дивитися всю дурну рекламу. Все одно немає нових автомобілів, немає професійних модифікацій, ні драгстерів, він старіє, я дам йому 5 зірок, коли буде додано більше автомобілів і деякі вантажівки плюс професійні модифікації та драгстер, з якими нам потрібно більше пограти, але крім того, що це чудова гра, просто стає нудно з одними і тими ж автомобілями знову і знову я хочу f100 або c10, будь ласка, чекайте
Привіт, розробники, я хотів би сказати, що ваша гра є на висоті, дуже весела та найкраща гра в драг-рейсинг, у яку я коли-небудь грав. Але одна річ, яку я хотів би і я думаю, хотів би іншим людям, якби це були дизелі, такі як Cummins, duramax і powerstroke, я вважаю, що це приверне набагато більше уваги до гри, і це ще більше подобається для різних смаків людей.
Гра чудова, тільки через додавання мій телефон виходить з ладу. Чому користувачі iPhone не мають додатків?
Це весела гра, але хакери бігають з шаленими швидкими автомобілями. Якщо у вас немає шпаргалки, ви не можете виграти
Я люблю цю гру, але що це означає, коли ви не переведете машину
Чудова гра!!! Мені подобається грати в гру і робити всі налаштування і так далі!!!! Єдине, про що я хотів би попросити, це, можливо, Chevy Vega 1977 року випуску і, можливо, Chevy Beretta середини 90-х років. Але все одно для мене це ГРА П'ЯТЬ ЗІРОК... Дякую за все, що ви всі робите!!!!
Гра в порядку, є лише одна проблема. Ви не можете перевірити свою машину на динаміку, не ставши учасником, якщо чесно, це неправильно. Той, хто створив цю гру, повинен дійсно змінити, що не кожен може бути учасником або дозволити собі членство. Я дійсно хотів налаштувати свій автомобіль і перевірити його, щоб побачити, як він буде працювати, але я просто зробив це в швидкій гонці, щоб побачити, як він працює.
Постійно виходить з ладу кожні 5 хвилин
Потрібне більше двигунів і компоновок, люблю гру, але їй потрібно більше двигунів, переднього і повного приводу.
Я купив машину в залі слави «Бандит», і вона не з’являється в моєму гаражі, але там написано, що я зробив покупку.
No Limit Drag Racing 2 እሽቅድድም hucc
Це дивовижна гра з драг-рейсингом, навіть консольні ігри не можуть стримати вогню щодо того, наскільки добре виглядає та працює без обмежень 2.0! Я настійно рекомендую цю гру, якщо вам потрібна реалістична детальна гра з перегонами з оновленнями приблизно раз на рік, але команда розробників не ставить під загрозу якість, щоб оновлення скидалися швидше.
No Limit Drag Racing 2 Balapan erht
Быстрые Кроссворды на русском शब्द kfcs
No Limit Drag Racing 2 Poygalar hhft
Гра відмовляється завантажуватися в 90% випадків. Складіть 3, щоб це був не телефон. Я поклав 15 баксів у веселу гру, коли вона працювала. Натомість просто використовуйте Door Slammers 2. У будь-якому випадку ця гра є фактично її розкраданням, але DS2 насправді працює...
Якщо він дійсно завантажить його, непогана гра. Не так багато реклами. Могли б використовувати менше, але вони повинні якось заробляти свої гроші. Досі не можу увійти в гру. Я видаляю. Вибачте, не варте мого дорогоцінного часу.
Насправді не найкраща гонка з драгування. Ви не можете поміняти двигуни, є лише v8, не можна передбачити світло дерева. Але з яскравішого боку, ви можете налаштувати свій автомобіль, як-от капот, колеса, висоту та багато іншого. Після деяких оновлень автомобіль AI в основному швидший за вас. Ви не можете нічого зробити, крім як знизити свої оновлення, щоб виграти матчі. Тоді який сенс мати оновлення?
Начебто не можна грати, тому що він випадково вилітає з нізвідки, поки я або проводжу гонкові турніри, або щось подібне, решта без проблем взагалі чудова гра
Дивно, що сьогодні я отримав оновлення для вантажівок, і графіка чудова, як і автомобілі. Я так досягнув успіху. No limit 2.0 — моя улюблена гра на всі часи. Я точно ставлю йому п’ять зірок.
Люблю гру та нові машини. Моя проблема в тому, що тепер вона не дає мені відтворити причину файлу obb. Виправте це
Це була чудова гра, коли я мав її раніше на телефоні, але тепер, як тільки я перезавантажив її, гра зависає щоразу, коли я її відкриваю, і я не можу купити нову машину чи навіть працювати з нею, тому що вона залишається на головному екрані і виграє не розморожується сам
Іноді не працює, але в цілому досить хороша гра, нам потрібно більше двигунів на вибір, як-от 2JZ, RB26, VTEC 4 циліндри, Cummins I6, Duramax і Powerstroke V8. Будь ласка, виправте помилку дилера, тому що я все ще не можу купити автомобіль дякую, чогось я не розумію, я можу увійти у видання Ltd і все одно повернутися до дилерського центру, але коли я вхожу в сучасний або ретро, він зависає, але я все ще не можу купити автомобіль
Я завантажую гру, граю в неї та припиняю грати, а потім повертаюся до неї, щоб грати в неї знову, і вона каже, що ця гра є вірусом чи щось таке, і каже очистити кеш і дані та видалити, а потім встановити її знову, що потрібно виправити, крім що це хороша гра, весела та реалістична, що стосується деталей та оновлень для автомобілів, мені подобається, якщо ви все це виправите, це була б чудова гра в цілому
Дуже хороша гра, але до першої колонки машин слід додати кілька нових машин
Розробники гри беруть мелодії гравцям, а потім продають їх у своїх автомобілях обмеженої серії. Вони навіть опублікували мелодії гравців на fb, щоб усі могли побачити.ця гра відстойна, ви повинні купувати всі хороші машини, і якщо ви продасте свою машину після того, як витратите 100 000, ви отримаєте лише 34 000, що дасть вам лише 4 000, щоб витратити на свій автомобіль, єдина хороша річ у цій грі - це дрейфування
Завантажив і не зміг відтворити. Постійно падає під час запуску
Дуже захоплюючий і ударів професійної серії тягнуться з води... але тут останнім часом не відкривається, просто силою закривається
Вони дуже довго оновлюються. Вони заробляють багато грошей на таких, як я, які оплачують щомісячну підписку, не кажучи вже про всі покупки автомобілів, які ми робимо. Це хороша гра, але може бути набагато кращою. Я навіть не відкривав його кілька тижнів, я просто перевіряю, чи вийшло оновлення.
Мені це подобається, але я хотів би побачити сюжет з ним і, можливо, дати золото за деякі реклами, які ви повинні дивитися не всім, але щось було б добре
Мені дуже подобається гра, але я витратив гроші на автомобілі, і щоразу, коли я граю, каже, що проблема з Google Play і я втрачаю свої машини