Post by curchorttemcore on Feb 16, 2022 1:02:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
harika bir oyun olmak için büyük bir potansiyel var ama oyunun gizli veya avlanma yönü yok gibi görünüyor, onları görebilirsiniz ve menzile girer girmez sizi görebilirler. Oyunda kedi fare oyunu oynayabilmeniz için bir çeşit algılama sistemi olsaydı daha iyi olurdu, kesinlikle oyunu daha etkileyici hale getirirdi.
Yeni inceleme: WoS'u betadan oynadım. WoS'ta günde yaklaşık 2 saat geçirdim. Şimdi 3 gündür oyuna başlamadım. Niye ya? Çünkü her savaştan sonra reklamları zorluyorsun. 7 gün prim ödeme sorunum yok, ancak reklamları görmemek için ödeme yapma sorunum var! Sonraki güncelleme nedir? "Torpidoların soğumasını istemiyorsanız bize ödeme yapın". Hayır, hayır, hayır...aptal gibi davranın ve oyuncular artık WoS oynamayacak. 1/5* Düzeltirsen beni ara. Baştan sona.
Bu harika bir oyun, bir hafta önce başladım ve sadece 2 ekleme yaptım! Bazı teknelerle harika olurdu, hala denizaltı oynardım ama gerçekten dokunamadığım bir şey verirdi ama hala oynadığım en iyi simülasyon, WORLD of SUBMARINEs'tan çok memnunum, ben Umarım daha fazla heyecan için güncellemeler yapmaya başlarsınız! Tek dezavantajı, %30'luk bir çökme ihtimalinin olması ve bağlantının çok iyi olmaması. Ama sonuçta bunu neredeyse mükemmel bir sim olarak değerlendiriyorum
İyi bir oyun. Ama en kötü oyun. %80'de kayıp plan. Bronz lig olsam da Şampiyonlar Ligi ile oynamak zorunda kalıyoruz.. Daha ne kadar kötü?? Hiç oynayamıyorum. Boyalardan daha iyisi asla olmadı.. Konteynerler asla daha iyisini vermedi.. Sadece üzücü...
Oyun tam bir Patlama! Maalesef android 11 güncellememden beri oynayamıyorum. Yükleniyor, sesler duyuyorum ama donuyor. T-Mobile'dan bir LG k-51 telefonunda çok fazla alan ve ram var. Baska öneri. Destek için yazdığım maillere cevap verilmiyor.
Artık düşman takım sıfır puanla kazanıyor; son beş dakikada 2 kez oldu. Oyunu bir yıl sonra sunucu sorunları nedeniyle silmemin sebeplerinden biri de bu; hala sunucu bağlantı sorunları yaşıyor. WTH?, hala.
Lütfen hatayı düzeltin. Neredeyse her savaştan sonra oyun, reklamların görüntülenmesinden hemen önce ödülleri alamadı. Bu, en son güncellemeden sonra olur. Redmi 4, 3gb, 32gb dahili geniş alana sahip, sık sık önbelleği ve belleği temizliyorum. Lütfen düzeltin.
O kadar iyi değil.
bence harika motor 3. sınıf denizaltı için kilo sınıfı denizaltı biraz fazla güçlü
Daha iyi ödüller almak için para ödemeniz gerekmeseydi daha iyi olurdu... Oyunda bir şeyler elde edebilirsiniz, ancak düşük ödüller ve kutulardaki kötü ödüller nedeniyle bunları almanız birkaç ay sürer... Sadece bir eklenti . Oyunu beğenmediğimiz için gerçekten üzgün olsaydın... Düzeltirdin.
oyun açılmıyo safra
Bir oyunda ilerleme kaydetmeleri için insanları şarj etmenin başyapıtı. Bir gemiyi yükseltmeyi bile başarmanız için size birden fazla değişken verildi ve birinin sanal bir denizaltı satın almak için yaklaşık 100$ harcayacağını düşündüğünüzde ciddi misiniz???
Şimdiye kadar oldukça iyi bir oyun ama lütfen arkadaşlarımızı lobilere davet etme seçeneği ekleyin, böylece birlikte oynayabiliriz.
Oyun ilk birkaç seviye için iyi görünüyor. Bundan sonra satın almadan gemilerle bölümleri bitirmek imkansız.
Yeni güncelleme (sonuncusu silindi, benden değil): WoS'u betadan oynadım. Günde yaklaşık 2 saat uğraşıyorum. Yeni güncellemeden sonra 5 gün boyunca oyuna başlamadım. Niye ya? Çünkü her savaştan sonra AD'leri zorluyorsun.7 günlük prim ödememde sorun yok, ancak BS'ye "reklam görmemek" için ödeme yapmakta sorun yaşıyorum. Sırada ne var? "Torpidolar için bekleme süresi istemiyorsanız bize ödeme yapın". Hayır, hayır, hayır...Artık WoS oynamayacağım. Bunu düzeltmek için beni ara! 1/5*
yeni başladım, ilginç bir oyun. iyi grafikler, iyi oyun kontrolleri.
Lütfen Türkçe dil seçeneğide ekleyin
Ağabek Merdanov
bu nece oyundu yukledim hec acmadi
Kim daha yüksek seviyeli alta sahipse kazanır. beceri gerekmez. P2W ve yağma kutuları. 3 kat işe yaramaz lootbox. Sonar pingleme ve saha atışları ve tuzaklar ile oyun daha eğlenceli ve zorlayıcı olacaktır. seyir füzeleri sualtı ve otomatik nişan değil. Değişiklikler veya gemi ve silahlar onu daha ilginç hale getirecektir. hız ve manevra kabiliyetine karşı daha fazla zırh ve şişkinlik gibi. silah hasarı ve menzil. zırh delici, sarsıntı, emp, sessiz koşuyu tuzağa düşürür, pasif sonar aktife karşı.
Sky Raptor: Space Shooter Pelihalli cyhu
çok iyi Şimdiye kadar beğendim AMA fiyatlar bir mobil oyunda bir alt için 1 yüz 55 avronun çok yüksek, hadi bu delicesine pahalı onları aşağı bırak daha iyi sonuçlar elde edeceksin, altın kuralı unutma adamın biraz VERİN & u karşılığında geri dönecektir. 🤔PS klanlara veya takımlara ihtiyacı var thxs...
Harika efektler ve kontroller ile inanılmaz bir oyun, Simülasyonu gerçekten beğendim !!!
Oyun güzel ama daha iyi olabilirdi ama yükseltme sistemi çok sert ve cılız. Şimdi oyun için çevrimiçi hızlı maç çok iyi ama oldukça iyi bir net hızım olmasına rağmen zaman zaman lobide bile gecikme yaşadım. Ama kampanyada 2. bölümü yapmaya çalıştım ama başladığında sadece yükledim ve puf, oyun bitti, bu bir hata ya da başka bir şeydi. Oyunun potansiyeli var sadece biraz gecikmeli
EDIT: Beğendim ama beğenmediğim noktalar var, oyunun çok arcade olması ve denizaltı olma, "gizli olma" amacını yerine getirmemesi gibi. Haritaları daha büyük ve daha az algılanabilir hale getirmenizi ve bir kampanya da eklemenizi öneririm.
Oynadım harika bir oyun.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Action sail
Size Sneaky Snark'ın efendilerine BEŞ ÜZERİNE TAM bir puan verirdim, ancak oyunum sessiz ve derinlere kaçtığımı algılamıyor, düşman beni tam gün ışığı gibi görüyor! Ve en önemli zamanlarda düşmeye devam ediyor (örneğin Playboy Kanalında tam orgazm olmak üzereyken ve sonra...o korkunç ses...Playboy Kanalında orgazmınızı mahvediyor.) Pardon. Bir anlığına Helter Stupid'i yakaladım...... ve o korkunç ses orgazmı mahvetmedi. üzerinde... İŞTE TEKRAR DEVAM EDİYOR!
Çok rahatsız edici. İkinci silah amacı her yerde. Düşman denizaltısının altına girmeye çalışmadığınız sürece bazı kibritleri o zaman kullanamazsınız.
Sadece bir nişancı. Strateji yok. Gülünç fiyatlarla güzel, ama tipik eziyet fest/p2w.
Oyun umut verici ama geliştiricilerin bir şekilde para kazanmanız gerektiğini biliyorum. Biz oyunculara denizaltı geliştirme planlarını alma şansını daha iyi vermeni tavsiye ederim. Ayrıca, bir alt yükseltme yüzdesini "rulet şansı şeyi" silin. Başka hiçbir iyi oyunda bu yok. Eğer denizaltıyı yükseltmek istersem, işe yarayıp yaramayacağı konusunda endişelenmeyi sevmiyorum. Bir şey daha, yeni harita, büyük krater veya sanırım kara delik, sadece kötü. Ve denizaltılar için iki yuva?
guncellemeden sonra oyundan atıp duruyor iki yıldıza atılırum
Ağ bağlantısı sorunu. Lütfen düzeltin.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Action cjm
Yinz'in gerçek hayatta olduğu gibi su yüzeyinin üst kısmına erişilebilir olması gerektiğini biliyorsunuz. Bu oyunla yapabileceğin çok daha fazla şey var. Bazlar. Birbirinizin üssüne füzeler fırlatın. Tıpkı bayrağı ele geçirmek gibi ya da değil.
5 puan vermeyi çok isterdim... gemi yükseltmesi serbest modda çok uzun sürüyor. Oyunlar veya premiumlar için ödeme yapmıyorum. İnanılmaz eğlence. Kalbimi yarıştırıyor. Konsollarda görmek dileğiyle. FB@TheModelRocketeer
çok güzel oyun
Oyunu hiç beğenmedim 1 puan
izin kendim tarafından reddedildi...