Post by curchorttemcore on Feb 16, 2022 0:50:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Toy Army: Draw Defense 2022 version ▞▞▞
Bu əyləncəli və asılılıq idi. Artıq reklam yoxdur funksiyasını aldığımdan 2 ulduz, lakin onu aldıqdan sonra hələ də reklamlar alırdım. Demək olar ki, məndən bir neçə dollar oğurladılar.
gözəl oyundur amma bir neçə reklam var.
Super oyundu
Heç bir reklam üçün pul ödədim, amma hələ də reklamlar var. Mən heç bir şey üçün £ 3.00 qurdum
ən yaxşısı
salam bu yaxşı oyundur onu sınayın
çox gözəl
adış
Bu proqram çox geridə qalır 😭
Poti
Oyunun gedişatı reklamla eyni deyil
😀😀😀
Sikkələrin məqsədi nədir komandir yenilənmir😒
Titrəmə düyməsini düzəldin Hər dəfə bir vahid yerləşdirəndə telefonumun titrəməsini istəmirəm menyuda o vibrasiya düyməsini gördüm və onu söndürdüm, amma işləmədi, düzəldin.
Saxta reklam
Mən bu oyunu oynayanda əylənirəm
Bu o qədər də pis deyil, amma çox şey əlavə edir. Demək olar ki, hər dəfə bir səviyyəni döyəndə insan əlavə edir. Buna görə də oyuna 3/5 verdim. Fikrimi dəyişdim.
O qədər taktikidir ki, taktiki oyunları sevirəm
ali
əlavənin dediyi kimi deyil
Mənim xoşuma gəldi
Davam etməyə məcbur edilən reklamlar. Döyüşün sonunda qələbə ekranını tərk etməyin yeganə yolu reklamı izləməkdir. Reklamların qarşısını almaq üçün telefonunuzu təyyarə rejiminə qoymaqla, oynamaq üçün heç bir yol yoxdur, çünki o, qazandığınız döyüşün sonunda "reklamı yükləmək mümkün deyil"dən kənara çıxmayacaq.
Mən bunu sevirəm
Bu oyun əlavələri izləmənizi təmin edir
Bu oyun çox darıxdırıcıdır 1 oyundan sonra reklam gələcək, çünki quraşdırmayın
pis deyil, əslində mən sizə deyə bilərəm ki, uşaqlar bunu etməyə çalışdılar, o qədər də əlavələr yox idi, amma bunun üçün hələ də çox iş lazımdır, amma əslində çox yaxşıdır
Mən oyunu çox bəyənirəm, amma daha çox kontur əlavə etsəniz, beş ulduz almaq istərdim. Və əlavələrə baxmaq lazım deyil.
Bu oyuna nifrət edirəm
Moom
pul tutmaq
🔫
Toy Blast Puzzle pgp
Coooolll
çox əyləncəli və çətin
bu oyun olduqca gözəldir, lakin hadisələr əlavə etməklə və ya buna bənzər bir şey etməklə bir az daha çox iş görə bilər
ELANLAR YANDIR! ELANA BENZİ BİR ŞEY DEYİL!
xoşuma gəlir
Çox az fayda əldə etmək üçün çoxlu reklam tələb edən əla iş görür.
çox sağ ol
Bu, həqiqətən yaxşı bir oyundur, mən onu sevirəm. Düşünürəm ki, siz dostlarınızla oynaya bilməlisiniz:]
Dərhal yeniləmək lazım idi
videoda gördüklərim eyni deyil