Post by myeseijatualcee on Feb 15, 2022 21:26:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ razina otključavanja ▞▞▞
▞▞▞ My Factory Tycoon - Idle Game 2022 version ▞▞▞
dobro je kad mi dosade moje druge igre
To je sjajna zabavna igra bez puno oglasa i jednostavno je zabavno vidjeti kako napredujete u igri
Nemam rijeci
Samo stvarno opuštajuće i mirno i stvarno jako zabavno
lijepo je
To je zabavna igra, zarazna, opuštena
VOLIM 💕 OVU IGRU sam profi Factory, ali bugova i kasni
Dobra igra do sada, ali pisat ću ponovno ako bude reklamirana bez mog pristanka.
Sjajna igra! Upravo uzimam svoju četvrtu tvornicu (čekić). Ali zašto imam 0 zvjezdica, ali puno novca?
Super je zabavno. igram kad mi je dosadno
Super igra.
Dobar je ali nije savršen
Zabavno je, ali nije nevjerojatno
Dobro
Dajte nagradu za like
Želim samo 200 dragulja
Još uvijek se snalazim. Činilo se kao dobra laka igra, ništa ludo.
To je vrlo dobra igra i uzbudljiva igra
Dobra igra, ne morate gledati reklame, jednostavna je i zabavna, preporučio bih je svima.
Ova igra je glupa jer kad ne želim više igrati i želim je ponovno igrati, počinje ispočetka pa ssssstuuuuppppidddd!!!!!
Vrlo dobra stvar koju igram od ponga. Znam kada će nešto biti dobro. Nijedna igra nije savršena da odgovara svima. U svakom od njih ima stvari koje se nekome neće svidjeti. Ovaj za mene nema dovoljno nedostataka da me drži podalje. Previše mi se sviđa. Postoje oglasi i možete se isključiti, ali ja nemam nikakvih problema s njima pa ću uštedjeti na tome i umjesto toga dati nešto programeru na drugi način. 😉
Minha Fábrica Magnata - Jogo Incremental Simulação ccyf
Nije loše, sjajan spaljivač vremena također vam ne gura oglase
Vrlo teško
zabavna je igra i ubija vrijeme, a grafika je nevjerojatna
Mijn Fabrieksmagnaat - Inactief spel Simulatie vxu
U redu je. Ali potrebno je predugo da se dobije novac i ostalo, a stvar s helikopterom je preduga. Dakle, ako ga možete skratiti, bilo bi dobro. Hvala
Puno zabave! Ne baca vam ni reklame u grlo!
Fancy Pants Adventures Arcade byoa
Jako cool igrica/Jako kul igrica
Stvarno zabavno, nema reklama svake 2 sekunde, možete puno toga učiniti, a s kutijama koje lete možete skupljati bez gledanja reklama, stvarno vas potičem da isprobate ovu igru, ona počinje pomalo sporo, ali kada uđete u igru puno zabavnije
Igra je dobra, ali korisničko sučelje izgleda kao brawl stars
To je vrlo zadovoljavajuća igra 😊
Nevjerojatno, totalno preporučam igrao sam sat vremena i uopće mi nije dosadno, super je zabavno i cool 😎😎😎
Puno zabavno, puno drugačije od većine neaktivnih igara koje su mi toliko slične, a ne zabavne nakon nekog vremena, uvijek ista stvar, ovo je slično, ali i malo drugačije, pa je opet zabavno.
Napredujete ludo sporo, a čekanje satima na otključavanje novog odjeljka u vašoj tvornici najgora je odluka ikad.
Primijetio sam grešku u matrici gdje možete ubrzati vrijeme i preskočiti čekanje
Ovo je najveća igra
Vrlo dobra igra, ali puno reklama
Sjajna "breaktime" igra, stvarno je volim. Međutim, jedan prijedlog je da imate neke dodatne opcije pri pokretanju povećanja brzine. Imam 90+ dostupnih, ali želim započeti samo 10 (na primjer). Sada moram započeti jednu, pričekati da završi animacija i započeti sljedeću, deset puta... Vjerujem da bi moglo biti jednostavnije.
Najbolja igra koju sam ikad igrao 🤩